Noclegi Obecnie nie mamy noclegów, zapraszamy tylko na dzienne pobyty.
Zaj?cia
- warsztaty kulinarne doros?ych i dzieci, uczymy lepienia pierogów i wypieku ciastek ze skwarek,
- warsztaty wypieku s?kacza,
- warsztaty trwaj? ok. 5 h, prosimy o zamówienie 10 dni wcze?niej,
- sezonowo zbiór jagód, grzybów.
Otwarte Obiekt czynny ca?y rok. Nale?y kontaktowa? si? telefonicznie lub przez poczt? e-mail.
|
Produkty i Us?ugi Sezonowa sprzeda? warzyw ekologicznych (ziemniaki, marchew, buraczki, dynia, pory, selery, kapusta, fasola i wiele innych) Orkisz w sprzeda?y przez ca?y rok. Mo?na równie? spróbowa? naszych tradycyjnych wyrobów - kie?basy, s?kacza i chleba ?ytniego.
Ceny
Ceny warsztatów zale?? od czasu trwania i wielko?ci grupy, ?rednio od 50,00 z?/osoba.
Dodatkowe informacje 1. ?ywno?? ekologiczna: - zarejestrowany produkt tradycyjny: Kie?basa Nadbu?a?ska ja?owcowa sucha - nagrody krajowe: „Per?a”.
- „Per?a 2006” za Kie?bas? Nadbu?a?sk? ja?owcow? such?.
- „Per?a 2008” za pierogi „Podglebiaki”.
- nagrody „Nasze Kulinarne Dziedzictwo”.
- I nagroda za „Kapu?niak”.
- II nagroda za „Nalewk? z ?urawiny”.
- II nagroda za „Jarz?biak”.
- II nagroda za „Tarninówk?”.
- nagrody za wypieki: s?kacze, ciastka, mazurki, baby, pierniki. 2. Pierwsze miejsce w wojewódzkim etapie Konkursu Na Najlepsze Gospodarstwo Ekologiczne w kategorii „ekologia – ?rodowisko” rok 2008. 3. Dyplom za promocj? produktów ekologicznych, Siedlce 2010 rok.
|