English (United Kingdom)Polish (Poland)

 

Gospodarstwo agroturystyczne „Stary Młyn” i hodowla ryb

Mapa mapa
Andrzej Sosiński
Ołtarze Gołacze 65, 07-322
tel. 515 23 56 19
e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
zakładka na stronie www.gminanur.pl

Stary młyn zaadoptowany na potrzeby agroturystyki i hodowla ryb

Posiadane certyfikaty
Polski Certyfikat Ekoturystyczny nr 7-2010-PCE od 12.12.2010

1 sosinski
2 sosinski
3 sosinski
4 sosinski
5 sosinski
6 sosinski
7 sosinski
8 sosinski
9 sosinski
DSC01428
DSC01429
DSC01445 (640x480)
DSC01449 (640x480)
DSC01451 (640x480)
DSC01454 (1024x768)
DSC01455 (1024x768)
DSC01457 (1024x768)
DSC01458 (1024x768)
DSC01460 (1024x768)
DSC01461 (1024x768)
DSC01467 (1024x768)
DSC01470 (1024x768)
DSC01475 (1024x768)
DSC01477 (1024x768)
DSC01481 (1024x768)
DSC01483 (1024x768)
DSC01484 (1024x768)
sosinski_10
01/28 
start stop bwd fwd
OFERTA

Noclegi
- 5 pokoi 2 osobowych z łazienkami, możliwość dostawek.

Zajęcia
- rowery do dyspozycji gości,
- obiekt nastawiony na gości, którzy chcą pobyć w ciszy i bliskim kontakcie z naturą,
- podglądanie zwierząt i ptaków m.in. zimorodka ,
- ogniska, grille,
- biesiady.

Otwarte
Obiekt całoroczny:
- czynne od godz. 8 do 18 (dla gości „z drogi”),
- rezerwacja telefoniczna lub mailowa.

Wyżywienie
- potrawy z ryb hodowanych w gospodarstwie,
- pełne wyżywienie w zależności od potrzeb gości,
- specjalność ryby i dziczyzna,
- ciasta z owocami sezonowymi – ciasto wiśniowe, szarlotka.

Produkty i Usługi
Sprzedaż ryb: pstrąg, jesiotr, karp, szczupak.

Ceny
Pobyt – 40 zł od osoby bez wyżywienia.
Nocleg ze śniadaniem  55 zł.
Osoby i grupy na dłuższy pobyt możliwość negocjacji cen, rabaty, zniżki.

Dodatkowe informacje
IV miejsce w 2010 r. za najlepsze gospodarstwo agroturystyczne,

I miejsce w konkursie o Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego dla producentów żywności za najlepszy produkt roku w 2012 za pstrąga nadbużańskiego wędzonego oraz I nagroda w konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów w 2013 r., również za pstrąga nadbużańskiego wędzonego.
Duży las wokół gospodarstwa, przestrzeń, możliwość pobytu ze zwierzętami.








do góry










Tags: Nur noclegi wyżywienie certyfikat produkty
 
Strona wykonana w ramach wsparcia udzielonego przez Islandię, Liechtenstein, i Norwegię poprzez dofinansowanie ze środków Mechanizmu Finansowego Europejskiego Obszaru Gospodarczego oraz norweskiego Mechanizmu Finansowego, a także ze środków budżetu Rzeczpospolitej Polskiej w ramach Funduszu dla Organizacji Pozarządowych
Sponsorzy
Patronat honorowy
Zadanie zostało dofinansowane ze środków Ministerstwa Sportu i Turystyki
Copyright © bugnarew 2010
Wykonanie netsites.pl